>Keld og Hilda - Folkelige underholdere<   

Pris for booking af arrangement med Keld & Hilda kr. 18.500/28.000 1x40 min.

Keld og Hilda Heick UNDERHOLDERE!

Keld og Hilda Heick er nok det solistpar i Danmark, der bedst besidder evnen at få publikum fra enhver social afskygning og alder til at synge med på deres kendte melodier. Derfor er det også fuldt berettiget at Keld og Hilda nu er kendt som ”hr. og fru Danmark”. Dansktop i ordets bedste betydning.

Keld og Hilda Underholdere i topklasse booking af Keld og HildaKendt som en af Danmarks bedste og mest sikre succeser.
Holdbarheden i efternavnet Heick er ikke til at tage fejl af. De har en lang række af sølv-, guld- og platinplader samt Grammyer. Men nok mest af alt skattet i den lange række af Grand Prix-sejre. De sidste 50 år har den gode Heick sat stemningen hos ”Familien Danmark” med melodier og tekster. Det startede med ungdommens pigtråd og gik siden hen over pop til viser, Grand Prix og rock’n roll.

De sidste 25 år har desuden budt på revy og masser af TV-arbejde for Keld & Hilda - med f.eks. ”Så’ det lørdag”, “Lykkehjulet”, “Musikbutikken” og “Vind Boxen”, som nogle af de mest folkelige træffere. Også radioen blev udsat for den Heick’ske familieinvasion. “De ringer - vi spiller” kørte med Keld Heick ved roret de sidste 3½ år ud af de 38, udsendelsen eksisterede.
Men det var med sin rolle som studievært i “Musikbutikken”, at han første gang for alvor gjorde opmærksom på nye sider af sit store og meget alsidige talent. I duet med bl.a. Tom Jones, Cliff Richard, Tommy Steele og Lionel Richie fik han vist lidt af det potentiale, som indtil da kun var kendt af en snæver kreds. I det sidste par år har vi set Keld Heick på TV2’s kanal Charlie som vært for en række folkelige danske musikprogrammer med titlen ”TOP CHARLIE”. Denne serie har været den mest sete på kanalen.

Keld & Hilda Heick - solister dansktoppenKeld Heick var lige fyldt 16 år, da han vandt sin første sangkonkurrence - og han var 19, da han sammen med The Donkeys blev Danmarksmester i “Pigtrådsmusik”, som tidens rock-musik jo så smukt kaldtes i starten af 60’erne. Siden blev det til landeplager af den lidt blidere slags som “Ved landsbyens gadekær” og “Vi skal gå hånd i hånd” samtidig med, at han som sangskriver forsynede en række af sine kolleger med utallige hits.
Sangskriveriet kulminerede op gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne med ikke færre end 9 sejre i Dansk Melodi Grand Prix - en rekord som formentlig aldrig nogensinde vil blive slået!

Samarbejdet med Hilda tog for alvor fart i 1976, da parret gik til tops på hitlisterne med “Do You Speak English” - og fra 1981 var de fast makkerpar på scenerne rundt omkring i det danske land. Da de i begyndelsen af 90’erne overtog ledelsen af Nykøbing F. Revyen, “Revykøbing”, var det med Hilda som organisator og kreativt omdrejningspunkt. I 2005 blev hun studievært på programmet “Boxen” på DR TV, og her jonglerer hun stadig med tal og hyggesnak med seerne hver søndag.

Musikalsk kan man i dag opleve Keld & Hilda ved så forskellige begivenheder som f.eks. kirkekoncerter, viseaftener, Grand Prix-shows, festivaler, byfester, foredrags- og ”syng-med”-arrangementer samt pop-koncerter med danseband, symfoniorkester, brassband eller ganske alene - kun akkompagneret af Kelds guitar.

Foredrag med Keld og Hilda Heick:
Keld og Hilda tager også gerne ud og laver en foredragsaften. En musikalsk iklædt foredrag, der også handler om andet end musik. Hilda er især en levende og meget inspirerende fortæller. Ring til Lykke Music & Events for booking af foredrag med Keld og Hilda.

Nu stopper du far Annette og Keld Heick"Nu stopper du far"
Keld Heick lavede musical sammen med sin datter Annette Heick. Keld Heick og hans datter Annette Heick havde premiere i Århus Musikhus og var herefter på landsturne med showet "Nu stopper du far"

Danmarkspremiere For første gang i mere end 32 år trådte far og datter op på scenen sammen. To generationerblev forenet i en teaterkoncert med masser af skøn musik hentet fra syv årtier. Den pæne Keld og hans skrappe datter Annette spillede rollerne som sig selv i en morsom forestilling, der både fortalte en musikalsk og en personlig historie. Det handlede om genhør og gehør. Om fordømmelse og berømmelse. Historien om 2 x Heick bød på klassiske far-datter konflikter og var uhøjtideligt selvironisk. Musikken byd på alt fra rock’n’roll til Grand Prix, fra protestsange til opera, og bandt således historien sammen. Annette og Keld Heick var akkompagneret af et fem personers stort orkester og billeder fra fortiden. Der var plads til nostalgi med et lunt glimt i øjet, da de to generationer krydsede klinger og viste hidtil usete sider af sig selv. Showet høstede mange annerkende roser - og det var mere end fuld berettiget.

Kunderne siger om Keld & Hilda:
Hej Karen:
Vi var ovenud tilfredse med arrangementet med Keld og Hilda. Vi synes de er meget sympatiske og passede perfekt til det publikum der kom. Der var en rigtig god stemning og alle var meget tilfredse.

Venlig hilsen Gerda - Lohans Borgerforening

Hej Jens,
Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige Jer tak for samarbejdet, og samtidig give Jer en tilbagemelding på vores arrangement.

Vi har været særdeles tilfredse med såvel Keld og Hilda Heick som med Thomas Warberg. Det er dejligt at arbejde med professionelle mennesker som disse. Og I må gerne, såfremt I videregiver en evaluering til kunstnerne meddele at vi, som arrangør, har været særdeles tilfredse.

Særligt skal nævnes, Keld og Hilda Heick's meget professionelle indstilling til deres engagement med Oddermessen 2014. På trods af de var blevet forsinket af ydre omstændigheder og først nåede frem i allersidste øjeblik, gik de på med meget kort varsel uden tøven og leverede et flot show. Det var imponerende.

Vi håber vi i fremtiden får lejlighed til at samarbejde med Jer om lignende opgaver.

Med venlig hilsen
OdderMesse 2014